ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ - ΤΕΧΝαλ - ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ (P.V.C. & Α

ΤΕΧΝαλ - ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ (P.V.C. & ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ) - ΠΟΡΤΕΣ/ΠΑΡΑΘΥΡΑ - ΑΛΟΥΜΙΝΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ - CE - ΚΕΡΚΥΡΑ

Διεύθυνση - ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ Διεύθυνση: ΣΙΝΑΡΑΔΕΣ / ΚΕΡΚΥΡΑ Τ.Κ. - ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ Τ.Κ.: 49084
Περιοχή - ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ Περιοχή: Κέρκυρα Κατηγορία - ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ Κατηγορία: ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ
Τηλέφωνο - ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ Τηλέφωνο: 2661054920 Fax - ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ Fax: 2661054920
Κινητό - ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ Κινητό: 6979643326 E-mail - ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ E-mail: info@nrgtechnal.gr
Υπεύθυνος - ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ Υπεύθυνος: ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΣΠΥΡΟΣ Τηλέφωνο υπεύθυνου - ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ Τηλέφωνο υπεύθυνου: -
Ιστοσελίδα - ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ Ιστοσελίδα:
Ασχολούμαστε με την κατασκευή και τοποθέτηση ενεργειακών κουφωμάτων αλουμινίου και P.V.C. απ’το 2003. Η πολυετής πείρα και εξειδίκευσή μας στο χώρο, καθιστά το έργο μας συνώνυμο της ποιότητας. Η φροντίδα μας για συνεχή ενημέρωση στις εξελίξεις του αλουμινίου και του P.V.C., μας καθιστά ικανούς να ανταπεξέλθουμε στις ανάγκες των πελατών μας. Το πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριό μας, σε συνεργασία με τα μεγαλύτερα ονόματα στη βιομηχανία διέλασης αλουμινίου και P.V.C. Γερμανίας καθώς και με...
Επισκέπτες: 4858

ΤΕΧΝαλ - ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ (P.V.C. & ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ) - ΠΟΡΤΕΣ/ΠΑΡΑΘΥΡΑ - ΑΛΟΥΜΙΝΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ - CE - ΚΕΡΚΥΡΑ

ΤΕΧΝαλ - ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ (P.V.C. & ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ) - ΠΟΡΤΕΣ/ΠΑΡΑΘΥΡΑ - ΑΛΟΥΜΙΝΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ - CE - ΚΕΡΚΥΡΑ

Ασχολούμαστε με την κατασκευή και τοποθέτηση ενεργειακών κουφωμάτων αλουμινίου και P.V.C. απ’το 2003. Η πολυετής πείρα και εξειδίκευσή μας στο χώρο, καθιστά το έργο μας συνώνυμο της ποιότητας.

Η φροντίδα μας για συνεχή ενημέρωση στις εξελίξεις του αλουμινίου και του P.V.C., μας καθιστά ικανούς να ανταπεξέλθουμε στις ανάγκες των πελατών μας.

Το πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριό μας, σε συνεργασία με τα μεγαλύτερα ονόματα στη βιομηχανία διέλασης αλουμινίου και P.V.C. Γερμανίας καθώς και με τις καλύτερες εταιρίες εξαρτημάτων, προσφέρει ασφάλεια και ποιότητα προϊόντων.

Τα συστήματα αλουμινίου και συνθετικών κουφωμάτων P.V.C. που σας προτείνουμε είναι πιστοποιημένα σε Διεθνή Ινστιτούτα Δοκιμών παγκοσμίου κύρους (π.χ. IFT ROSENHEIM - ΓΕΡΜΑΝΙΑ, GIORDANO-ΙΤΑΛΙΑ κ.α.).

Τα κουφώματά μας φέρουν το ειδικό σήμα πιστοποίησης CE.

Τα ενεργειακά κουφώματα είναι επιλογές ζωής, χωρίς ουσιαστικό κόστος συντήρησης, πλήρως ανακυκλώσιμα, εξοικονομούν ενέργεια, συμβάλλοντας έτσι ενεργά στην προστασία του περιβάλλοντος.

Υποστηρίζουμε το αντικείμενό μας με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους πελάτες μας, προσφέροντας πολλές κατασκευαστικές λύσεις, απ’ τις πιο απλές έως τις πλέον σύνθετες, γρήγορη εξυπηρέτηση, προσιτές τιμές,ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ προϊόντων και after sale service.

Επίσης αναλαμβάνουμε να επισκευάσουμε παλαιά κουφώματα όλων των τύπων.

Μελετώντας το χώρο σας, θα σας προτείνουμε τα κουφώματα που ταιριάζουν στις δικές σας ανάγκες.



ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΕΛΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΩΝ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ, Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ Η ΚΟΠΗ ΚΑΙ Η ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΥΛΙΚΩΝ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΣΩ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ.
ΤΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ΠΛΗΡΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ DIN EN ISO. ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΕΞΑΡΤΗΜATA.


Το 2010, μετά απο σεμινάρια και ελέγχους, η ΤΕΧΝαλ πιστοποιήθηκε κατά CE για τα προϊόντα της (στην οδηγία δομικών υλικών 89 / 106 / ΕΟΚ ).






ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ.